www.caldesdemalavella.cat | Recepta secreta
214
page-template-default,page,page-id-214,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Per aquesta edició del Gust de la Paraula us vam preparar una sorpresa d’allò més dolça… A fi de celebrar que podíem reprendre el nostre festival gastronòmic/literari vam demanar al pastisser Joan Carles Buhigas (el qual porta tota la vida perfeccionant l’art del la galeta i el bescuit) que ens elaborés un postre nou, únic, creat especialment pel Gust de la Paraula, i que us vam donar a conèixer (i a provar) durant els dies del festival. El 27 de novembre el mateix senyor Buhigas ens va ensenyar a preparar la seva recepta al balneari Prats amb una interessantíssima Masterclass, acompanyada pels comentaris sempre enriquidors de «La Senyoreta». El dia següent, el 28, vam fer un acte el Vichy, amenitzat amb la música de «Reflexes», on es va poder degustar per primera vegada el secret més ben guardat del Gust de la Paraula… Una galeta deliciosa, en forma de «G», que a partir d’ara és convertirà en la nostra senya d’identitat! Moltes gràcies!

1Comment
  • Admin
    Posted at 07:09h, 28 octubre Responder

    Què en penseu? Com serà aquest nou plat, que es podrà incorporar al patrimoni gastronòmic caldenc? Feu les vostres apostes sobre la recepta secreta!

Post A Comment