www.caldesdemalavella.cat | Jornades Gastronòmiques
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Viu les Jornades Gastronòmiques de Tardor a Caldes de Malavella

Jornades vinculades amb les dates del Festival d’El Gust de la Paraula
Menús suculents als balnearis i restaurants: plats amb bolets, castanyes, foie, moniatos, codony, civet,…

 

BALNEARI PRATS

Plaça Sant Esteve, 7 – Tel 972 47 00 51 – info@balneariprats.com – www.balneariprats.com

25€

Primers Plats

Amanida de mongetes del ganxet amb crudités de verdures
Amanida de cabdells, salmó marinat i vinagreta de panses i nous
Crema de carbassa amb confit d’ànec i ratatouille de verdures de tardor
Cors de carxofes confitats amb pernil i alls tendres
Verduretes de temporada amb pernil ibèric
Carpaccio de vedella amb parmesà i oli de tòfona (Suplement 3€)

Segons Plats

La paella marinera amb arròs de Pals
Bacallà amb samfaina
Entrecot de vedella a la brasa amb salsa de bolets
Melós de vedella cuinat a baixa temperatura amb verdures
Llenguado a la planxa amb verdures saltades

Les postres
Postres a triar de l’assortiment del Buffet de postres

Celler

Copa de vi Jardins de Peralada (D.O. Empordà)
Aigua mineral

Menú disponible el diumenge 24 de novembre

BALNEARI VICHY

Avinguda del Dr. Furest, 32 – Tel 972 47 00 00 – delicius@vichycatalan.es – www.balneari.cat

 

42,90 €

 

Menú degustació

 

Coca de pa de vidre amb pernil ibèric
Gaspatxo de mango amb dauets de salmó, mango i mató
Wok de verdures baby amb misso
Pop a la brasa amb parmentier i oli de pebre vermell de la Vera
Terrina de espatlla de xai rostida a baixa temperatura
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla i crumble d’avellana

Aigua Vichy Catalan, Les Creus i maridatge de vins D.O. Empordà

VERMUTERIA GATA MAULA

Carrer Major, 39 – Tel 972 28 01 15 – lagatamaulavermuteria@gmail.com – www.facebook.com/lagatamaulavermuteria

 

2,5 €

Canya de cervesa i pinxo de carbassa

RESTAURANT-HOSTAL ESTEBA

Carrer Francesc Macià, 2 – Tel 972 47 00 55 – info@hostalesteba.com – www.hostalesteba.com

 

24 €

 

Entrants

Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i vinagreta de mostassa i mel
Verdures a la brasa gratinades amb provolone
Carpaccio de peu de porc amb cremós de patata i vinagreta de ceps i pinyons
Cassoleta de cargols guisats
Crep de brandada de bacallà amb samfaina Timbal de patata, botifarra de perol, bolets i oli d’all i julivert
Canelons de rostit
Espagueti al nero di sepia a la marinera

Segons

Vedella rostida amb salsafins
Peus de porc amb cargols
Galta de porc desossada amb préssec i ratafía
Carn a la brasa (amb seques i oli d’all i julivert)
Sépia, calamar, cloïsses i musclos a la planxa
Calamars a la romana amb verdura saltejada
Suprema de llobarro, cremós de patata i tomàquet confitat

Postres

Crema catalana
Fruits secs amb moscatell
Mel i mató
Copa de gelat de torró amb ratafia
Copa de sorbet de llimona al cava
Flam de poma fet a casa
Brownie calent amb nata i gelat de vainilla

Pa, aigua i vi de la casa inclosos en el preu

PUB TÈRMIC

Carrer de la Llibertat, 9 . Telèfon 972472442 Caldes de Malavella. gironadards@hotmail.com

 

22,50 €

 

Primers

Crema de carbassa
Cigrons amb callós
Amanida de rul·lo

Segons

Pollastre de pagès
Sèpia amb mandonguilles
Lluç a la donostiarra
Civet de senglar amb castanyes

Postres

Pastís de Sant Grau
Flam de la Malavella
Pedres del castell
Fruita

VENIU A CALDES, PERQUÈ CALDES SEMPRE VE DE GUST!!!

 

Una mostra seria aquesta recepta preparada pel xef de l’Hostal Esteba

CREMA DE CASTANYES, CANSALADA EN DUES COCCIONS, CEPS I MONIATO

Per a la crema de castanyes:
Bullim 200 gr de castanyes amb ½ litre d’aigua o caldo de pollastre. Un cop bullides les triturem amb una part del líquid de la cocció.Sofregim 150 gr de ceba amb oli i mantega. Un cop sofregida hi afegim una patata i llet o nata de cuinar (al gust), i ho bullim fins que quedi ben cuit. Hi afegim les castanyes triturades i ho deixem bullir conjuntament.Finalment ho triturem tot junt i ho passem pel xino.Rectifiquem de sal i pebre i reservem.

Pel parmentier de moniato:
Escalivem un moniato. I en triturem la carn barrejada amb mantega.

La cansalada i els ceps:
Envasem 300 gr de cansalada al buit amb pebre i llorer i la courem submergida en aigua a 60ºC durant dues hores.Refredem i la tallem a tires d’un cm. de gruix.Just al moment de servir la passem per la paella.Laminem 200 gr. de ceps i els saltegem per la paella just al moment de servir.

Muntem el plat amb la crema, a sobre el parmentier de moniato, i al damunt la cansalada i els ceps.