www.caldesdemalavella.cat | Concurs de galetes
217
page-template-default,page,page-id-217,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

CONCURS DE GALETES

 

 

El Gust de la Paraula el vam dedicar aquest any als monòlegs, o sigui, a les petites degustacions individuals. Per tot això el nostre tradicional concurs va versar sobre una forma ben dolça de monòleg: les galetes. Ens agradaria puntualitzar que tot i que l’organització d’actes d’aquest tipus ha quedat en els darrers anys substancialment modificada a causa de la pandèmia del Covid-19, després de consultar-ho als òrgans pertinents vam poder confirmar que la celebració del concurs era permesa segons la normativa vigent, en la mesura que l’Ajuntament disposés les mesures de prevenció que considerés oportunes.
El concurs estava obert a tothom qui vulgués participar, resident o no a Caldes de Malavella, amb premis per les categories infantil, juvenil i adulta: vals de fins a 200€ per a consumir a Supermercats CONDIS i el PETIT FORNET, i lots de llibres i de productes caldencs.

El dia 27 de novembre al Balneari Prats, després de l’actuació dels xefs Camassec i Moixernó, el jurat va emetre el seu veredicte. Tot i que aquest any es van presentar propostes per llepar-se’n els dits (literalment) després d’una àrdua deliberació es van atorgar els premis a:

PREMI INFANTIL
MARC ARANDA FERNÁNDEZ. Per les seves galetes de menta i xocolata.

PREMI JUVENIL
LAIA MARJANEDAS SERRA. Per les seves galetes de llimona.

PREMI LOCAL
EVA CIURANA DE PALOL. Per les seves galetes moscovitas.

PREMI GENERAL
VICTÒRIA MULÀ CURÓS. Per les seves galetes moscovitas.

Tot i que vam estar molt contents per la participació, desgraciadament el públic no va poder degustar les propostes per motius de seguretat. Però per compensar-li-ho li teníem preparats tot de tastets de productes locals!

Aquí us deixem algunes fotografies de les propostes presentades i de l’entrega de premis! I us animem a provar a casa vostra la recepta guanyadora (adjunta a dalt)!