www.caldesdemalavella.cat | Concurs de cuina
217
page-template-default,page,page-id-217,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

CONCURS DE CUINA DE TARDOR “LA CARBASSA”

Concurs popular de plats que inclogui la carbassa en el receptari. Tan dolços com salats!

Mentre duri la deliberació del jurat, gaudirem d’un espectacle-dinamització a càrrec de LA SENYORETA (amb l’actriu Mireia Peña, qui també dóna vida a LA REMEI dels «Guies Ufissials».

Amb premis importants: vals de 200€ per a consumir a Supermercats CONDIS i lots de llibres i de productes caldencs d’embotits i dolços.
Al finalitzar, degustació dels plats presentats
Concurs obert a totes les edats!!

Lloc: Restaurant- Hostal Esteva

Bases:

  1. Denominació i Objectius

L’Ajuntament Caldes de Malavella convoca aquest concurs gastronòmic en el marc de “El gust de la Paraula”. L’objectiu és animar a tots aquells cuiners i cuineres “de casa” no professionals a presentar les seves propostes culinàries basades en plats de tardor on l’ingredient principal sigui la CARBASSA, per a la seva posterior degustació sota jurat.

  1. Participants

La participació és oberta a tothom, a títol individual. És imprescindible que els concursants no siguin professionals restauradors. El fet de concursar implica l’acceptació d’aquestes bases.

  1. Inscripcions

Les inscripcions es faran a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia o a l’Oficina de Turisme de Caldes de Malavella de dilluns a divendres, fins a la data límit del dia 22 de novembre de 2019, o bé per correu electrònic a biblioteca@caldesdemalavella.cat o turisme@caldesdemalavella.cat . A la butlleta d’inscripció han de constar les dades personals del participant i el nom del plat que es presentarà.

  1. Condicions

Cada participant podrà presentar només una recepta, a lliure elecció. Podrà ser dolça o salada.

S’haurà de presentar únicament una ració del plat, amb la presentació final.

Els plats presentats a concurs s’han de lliurar ja preparats i podran escalfar-se a la zona condicionada pel concurs.

  1. Lliurament

Els concursants queden convocats el dissabte 23 de novembre de 2019 de 16h30 a 17h al Bar-Bistrot de l’Hostal Esteba.

Els plats concursants seran presentats al jurat a la sala de restauració del Restaurant Esteba on es realitzarà la deliberació a les 18h, acompanyats d’un sobre amb el nom del plat, així com també de la recepta escrita en lletra clara, especificant tots els ingredients i el procés d’elaboració i cocció

  1. Valoració

Es valorarà la qualitat i la presentació, així com també l’originalitat “literària” del nom del plat.

Tots els plats que entrin a concurs seran puntuats pel Jurat.

En la categoria general (més de 16 anys) es valoraran per separat els plats dolços i els salats.

Categoria general (més de 16 anys, inclosos)

Premis pels dos primers classificats en la categoria general (més de 16 anys). Si el primer premi és per a una recepta salada, l’accèssit serà per a una recepta dolça, o a la inversa.

Categoria infantil (menys de 16 anys):

Premi pel primer classificat (es jutgen sota una mateixa categoria tant les receptes dolces com salades)

Un cop elaborat el veredicte, aquest serà inapel·lable.

  1. Premis

  • Primer premi (categoria general):
    • Un val de compra de 200€ per a bescanviar als supermercats Condis
    • Un lot de productes caldencs (de carnisseria i dolços) valorat en 50€
    • Un lot de llibres valorat en 50€
  • Accèssit (categoria general):
    • Un lot de productes caldencs (de carnisseria i dolços) valorat en 50€
    • Un lot de llibres valorat en 50€
  • 1r premi (categoria infantil, fins a 16 anys):
    • Un lot de productes caldencs (de carnisseria i dolços) valorat en 50€
    • Un lot de llibres valorat en 50€

  • Obsequi a tots els participants: bossa commemorativa d’El Gust de la Paraula i punt de llibre

 

Composició del Jurat Qualificador:

  • Mercè Rossell, ex-regidora de turisme i cultura i impulsora d’El Gust de la Paraula
  • Marc Ribas, cuiner
  • Jaume Fàbrega, escriptor i gastrònom
  • Carles Castillo, restaurador