CONCURS DE CUINA DE TARDOR “LA CARBASSA”Concurs popular de plats que inclogui la carbassa en el receptari. Tan dolços com salats! Mentre duri la deliberació del jurat, gaudirem d’un espectacle-dinamització a càrrec de LA SENYORETA (amb l’actriu Mireia Peña, qui també dóna vida a LA REMEI dels «Guies Ufissials». Amb premis importants: vals de 200€ per a consumir a Supermercats CONDIS i lots de llibres i de productes caldencs d’embotits i dolços. Lloc: Restaurant- Hostal Esteba Bases:
L’Ajuntament Caldes de Malavella convoca aquest concurs gastronòmic en el marc de “El gust de la Paraula”. L’objectiu és animar a tots aquells cuiners i cuineres “de casa” no professionals a presentar les seves propostes culinàries basades en plats de tardor on l’ingredient principal sigui la CARBASSA, per a la seva posterior degustació sota jurat.
La participació és oberta a tothom, a títol individual. És imprescindible que els concursants no siguin professionals restauradors. El fet de concursar implica l’acceptació d’aquestes bases.
Les inscripcions es faran a la Biblioteca Francesc Ferrer i Guàrdia o a l’Oficina de Turisme de Caldes de Malavella de dilluns a divendres, fins a la data límit del dia 22 de novembre de 2019, o bé per correu electrònic a biblioteca@caldesdemalavella.cat o turisme@caldesdemalavella.cat . A la butlleta d’inscripció han de constar les dades personals del participant i el nom del plat que es presentarà.
Cada participant podrà presentar només una recepta, a lliure elecció. Podrà ser dolça o salada. S’haurà de presentar únicament una ració del plat, amb la presentació final. Els plats presentats a concurs s’han de lliurar ja preparats i podran escalfar-se a la zona condicionada pel concurs.
Els concursants queden convocats el dissabte 23 de novembre de 2019 de 16h30 a 17h al Bar-Bistrot de l’Hostal Esteba. Els plats concursants seran presentats al jurat a la sala de restauració del Restaurant Esteba on es realitzarà la deliberació a les 18h, acompanyats d’un sobre amb el nom del plat, així com també de la recepta escrita en lletra clara, especificant tots els ingredients i el procés d’elaboració i cocció
Es valorarà la qualitat i la presentació, així com també l’originalitat “literària” del nom del plat. Tots els plats que entrin a concurs seran puntuats pel Jurat. En la categoria general (més de 16 anys) es valoraran per separat els plats dolços i els salats. Categoria general (més de 16 anys, inclosos) Premis pels dos primers classificats en la categoria general (més de 16 anys). Si el primer premi és per a una recepta salada, l’accèssit serà per a una recepta dolça, o a la inversa. Categoria infantil (menys de 16 anys): Premi pel primer classificat (es jutgen sota una mateixa categoria tant les receptes dolces com salades) Un cop elaborat el veredicte, aquest serà inapel·lable.
Composició del Jurat Qualificador:
|