www.caldesdemalavella.cat | Otro sitio realizado con WordPress
125
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-125,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

«És el que té un festival de les característiques d’El Gust de la Paraula. Que un pot caure fàcilment en el pecat de tacar una pàgina d’un llibre amb menjar.»

Agus Izquierdo per Núvol.

PASSIÓ PER LA CUINA I LA LITERATURA

Teatre

Propostes escèniques vives, canviants, que defugen la rutina per a tots els públics; des dels animats contacontes pels més petits fins a la poesia d’Enric Casasses, passant per comèdies amb acompanyament musical.

La GALETA

Si ja en els darrers anys hem estat preses dels paranys del pecat de la gola, aquesta edició arriben les temptacions més dolces! Per entretenir la gana entre hores, per acompanyar amb moscatell, per fer postres, per oferir quan venen visites… Les galetes poden sortir de la capça en qualsevol moment i n’hi ha de tants gustos diferents, formes i colors com us pugueu imaginar.

Música

Experiències musicals que sonen amb  l’entusiasme que els seus creadors les van imaginar. Una evasió sempre combinada amb degustacions per a submergir-se en dues grans passions alhora.

Dissabte

La jornada més enriquida del festival; encapçalada pels contes del Caldes de la iaia, la Masterclass del pastisser Joan Carles Buhigas, el concurs de cuina amb les galetes com a protagonistes, i el teatre-recital de poemes humorístics, amb acompanyament musical!

Divendres

Club de lectura amb un Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, teatre i un sopar de germanor com a poema visual.

Diumenge

Jornada dedicada al món literari de El fill de l’italià, que repassa la història de Caldes de Malavella en temps de guerra. La visita acabarà al Balneari Vichy, on ens hi espera la degustació d’una sorpresa…

100%
Activitats amb degustacions

A tots els actes del Gust de la Paraules s’hi degusta algún producte o elaboració.

55%
Activitats infantils

Més de la meitat dels actes són orientats a un públic infantil o jove

87%
Literatura i llenguatge literari

Pràcticament a tots els actes el llenguatge literari hi té presència; llenguatge teatral, club de lectura, llenguatge audiovisual, poesia,…

65%
Activitats musicals i teatrals

Els espectacles escènics dibuixen El Gust de la Paraula com un festival d’arts

Menja bé, cultiva’t bé, viu millor

Aquest festival, que va merèixer el premi Teresa Rovira i Comas al millor projecte de les biblioteques públiques de Catalunya l’any 2016, és una proposta d’hibridació turística i cultural que pretén incentivar la lectura entre els infants i els adults, alhora que acosta la cuina als més petits de la casa.
Des de la regidoria de turisme i cultura es valora molt positivament el Festival, perquè dóna a conèixer les qualitats turístiques i gastronòmiques del municipi. Tant és així que es fa coincidir el festival amb les Jornades Gastronòmiques de tardor, on molts restaurants ofereixen menús especials per a la ocasió.

Breu recull de premsa

Què couen els mitjans especialitzats sobre nosaltres?

Merce Biblioteca bn
Biblioteca Municipal
Organització
SBalliu
Salvador Balliu
Alcalde
dani_sancho
Dani Sancho
Regidor de Cultura i Comunicació
sergi_junts
Sergi Mir
Regidor de Turisme i innovació urbana
Regina – Oficina Turisme bn
Oficina de Turisme
Organització
WhatsApp-Image-2021-10-25-at-14.18.27-blackwhite
Àrea de cultura
Organització

Contacteu-nos

Per a contactar amb nosaltres ho podeu fer tant a la Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia com a l’Oficina de Turisme on hi ha ubicada la gestió de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Caldes.

Pl. U d'Octubre de 2017, s/n. Caldes de Malavella. 17455

(+34) 972480103

turisme@caldesdemalavella.cat